Пятница, 03.05.2024, 18:40
Приветствую Вас Гость | RSS

машинист локомотива

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Главная » 2017 » Декабрь » 17 » Міністр інфраструктури незадоволений претендентами на посади незалежних членів НС "Укрзалізниці"
21:28
Міністр інфраструктури незадоволений претендентами на посади незалежних членів НС "Укрзалізниці"

Міністр інфраструктури незадоволений претендентами на посади незалежних членів НС "Укрзалізниці"

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян незадоволений процесом відбору кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця".

"Список я бачив, я незадоволений. Це знову вказує на проблеми в державі. Ми не здатні набрати хоча б шорт-лист якісних людей", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами В.Омеляна, замість того, щоб "розклеювати оголошення на стовпах", необхідно було найняти кадрове агентство, яке підшукує б діючих керівників інших підприємств, переконувало брати участь в конкурсі.

"Це спрацювало б, а в нашому випадку є бажання окремих осіб, щоб нібито" відкритий "конкурс насправді закінчився відбором заздалегідь" відомих "персон, призначення сумлінних виконавців, а не дійсно менеджерів високої якості", - констатував міністр.

Раніше глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов повідомляв, що заявки на конкурс з відбору незалежних членів її наглядової ради подали понад 50 претендентів.

"Можу сказати, наскільки я знаю, було подано більше 50 заяв, конкурс показав велику активність учасників. Досить багато іноземців подали заявки", - повідомляв він.

Як повідомлялося, в жовтні 2017 року Кабінет міністрів України оголошує конкурсний відбір на посади незалежних членів наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця".

Прийом документів на конкурс на зазначені посади тривав до 20 листопада.

Претендент повинен мати: вищу освіту, в тому числі в галузі знань "управління і адміністрування", "виробництво і технології", "публічне управління і адміністрування", "міжнародні відносини", "право"; стаж роботи не менше десяти років на керівних посадах в компаніях або на державній службі, або службі в органах місцевого самоврядування; досвід управління конфліктами і ведення переговорів; бездоганну ділову репутацію.

Він також повинен: відповідати вимогам незалежності, визначених законодавством; не співпрацювати з юридичними особами, до яких застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції); приділяти час розвитку і оновленню своїх персональних знань і навичок і т.д.

Повний текст першої частини інтерв'ю з В.Омеляном буде опублікований на веб-сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

Просмотров: 394 | Добавил: Ssivoha | Теги: Укрзалізниці, НС, Міністр, незадоволений, незалежних, претендентами, інфраструктури, Посади, членів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск

Copyright machinist.ucoz.ua © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz